A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки- вихователі!

Дата: 30.09.2021 08:48
Кількість переглядів: 293

Фото без опису  Шановні усиновлювачі, опікуни, піклувальники,     прийомні батьки та батьки- вихователі!

 Семенівська селищна рада, як орган опіки та   піклування, і служба у справах дітей Семенівської   селищної ради з нагоди Дня усиновлення, щиро   вітають усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків – вихователів! Висловлюємо велику вдячність усім небайдужим до дитячої долі. Нехай у ваших сім’ях назавжди поселиться щастя, добробут та родинне благополуччя!

Символічно, що цей день припадає на велике православне свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, оскільки сім’ї, приймаючи дитину, дарують їй родину, а разом з нею любов, віру та надію на щасливе життя.

Сьогодні захист прав та інтересів дітей є одним із пріоритетів нашої держави. Обов’язок дорослих – зробити все можливе, щоб кожна дитина зростала в сім’ї, любові і достатку, адже турбота держави ніколи не зможе замінити домашнього затишку, лагідних материнських слів, надійного батьківського плеча. Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто небайдужий. Одні — усиновлять і виховають дитину, інші — допоможуть дитині знайти батьків, треті — нададуть фахову консультацію тим, хто хоче усиновити дитину або опікуватися нею.

Щодня до Мінсоцполітики в звичайних конвертах надходять десятки анкет про дітей, які втратили батьків. До кожного такого аркушу додається фотокартка, з якої на нас дивляться дитячі очі. Інколи заплакані, інколи сумні, інколи — з посмішкою на все обличчя. Всі вони різні, об’єднує їх те, що кожна така дитина чекає на батьків!

«Чому на цій землі так зла багато,

І за чиї гріхи, земні і неземні,

У дитбудинках плачуть немовлята,

Безвинно-винні крихітки малі…

Тож будьмо милосердні, добрі люди!

Державні діти — то наш спільний біль.

Нехай і їх життя щасливим буде,

А їхні сльози — не чужі, — мої!»

(віршовані рядки з Інтернет мережі).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора