Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

14 жовтня – День захисників і захисниць України, День козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці

Дата: 14.10.2021 08:01
Кількість переглядів: 355

 

Фото без описуШановні мешканці Семенівської  територіальної громади!

14 жовтня, у світлий День Покрови Пресвятої Богородиці, у День українського козацтва, ми відзначаємо й День захисників і захисниць України! Це свято започатковане в нелегкі для нашої держави часи з метою вшанування мужності та героїзму захисників суверенітету та територіальної цілісності України. Наш народ завжди прагнув до незалежності, давав достойну відсіч загарбникам і відстоював рідну землю.

Усі ті, хто носить почесне звання захисника Вітчизни уособлюють етапи розвитку нашого славетного війська: ті хто боровся за перемогу над фашизмом, брав участь у локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності та несе сьогодні нелегку військову службу в зоні АТО/ООС.

Тож найщиріші вітання вам, шановні захисники всіх поколінь! Ви яскраво уособлюєте патріотизм, стійкість, мужність, незламну духовну силу, міць та надію суспільства!

Від усієї душі бажаємо, щоб берегла вас доля, дарувала здоров’я, стабільність, підіймала планку особистих перемог і досягнень!

Нехай завжди супроводжує оптимізм та впевненість у завтрашньому дні, у домівках буде злагода і гармонія, а над Україною пливуть мирні світанки!

Хай всіх нас захищає своїм Покровом Пресвята Богородиця, а серця відкриваються назустріч добру та творенню!

З повагою – селищний голова Людмила МИЛАШЕВИЧ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора