A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулась щотижнева робоча нарада

Дата: 18.10.2021 14:52
Кількість переглядів: 798

Фото без описуСьогодні, 18 жовтня,  селищний голова Людмила Милашевич провела щотижневу робочу нараду за участю заступників  голови,  начальників структурних підрозділів виконавчого комітету  та керівників комунальних установ селищної ради.

Очільниця громади окреслила першочергові завдання на поточному тижні. Головним з них є питання початку опалювального сезону. Людмила Милашевич детально зупинилась на   укладання договорів з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг». Адже вони  інформують бюджетні установи та організації про порядок укладання договору на постачання природного газу відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання тепловоії енергіії та постачання гарячоії води в опалювальному періоді 2021/2022 рр. від 30 вересня 2021 року.

Селищний голова  закликала керівників уважно та ретельно готувати весь пакет документів і надсилати на електронну адресу компанії  з правильними назвами та нумерацією для оперативного їх опрацювання.

У ході наради обговорили питання про стан запобігання поширенню гострого распіраторного захворювання  COVID-19 у Семенівській територіальній громаді.

Продовжується період вакцинації від коронавірусної хвороби. Всього в громаді  проведено лише 6258 щепленнь. На сьогодні  з підтвердженим діагнозом коронавірусна хвороба на амбулаторному лікуванні перебуває 43 особи та 15 з підозрою на цю недугу. 4 особи (в тому числі 2 дитини  до року) — на стаціонарному лікуванні. Кількість стаціонарних ліжок в області обмежена. На сьогодні єдиним способом уберегтися від цієї хвороби є вакцинування.

Звернено увагу учасників наради на суворе дотримання маскового режиму при прийомі громадян, перебування в громадських місцях, вчасне звернення до лікаря при погіршенні стану здоров’я.
        Крім того, розглянули ряд інших  актуальних питань.

    Зокрема, про дотримання Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, установах, організаціях в установах Семенівської селищної ради проінформувала начальник Відділу організації роботи апарату ради, інформаційної політики та кадрової роботи   Виконавчого комітету  Семенівської селищної ради Ольга Мізін.

За наслідками наради дано доручення, виконання яких взято на контроль.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора