Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З Днем автомобіліста і дорожника України!

Дата: 29.10.2021 15:28
Кількість переглядів: 310

Фото без опису

В останню неділю жовтня в Україні відзначається День автомобіліста і дорожника, встановлений Указом Президента в жовтні 1997 року (до того це був День водія).

Нинішня святкова дата об’єднує професіоналів керма, автолюбителів та майстрів дорожної справи, які покликані підтримувати належний стан  шляхів.

Адже від злагодженості та спільної відповідальності тандему кермувальників і працівників дорожних служб залежить безпека наших автомагістралей, якими невпинно курсує потік транспорту різних марок, габаритів, потужностей.

Сучасний світ – це згусток нестримного руху,  де автотранспорт відіграє одну із ключових ролей для всіх сфер людської життєдіяльності, є зручним та доступним засобом в загальній системі  суспільних комунікацій.

Тож наші щирі вітання всім причетним до цього свята!

Хай кермо впевнено тримають надійні руки, гарячі емоції  під час поїздок приборкуються поміркованістю та розважливістю, здоров’я завжди дозволяє бути в тонусі, а в статистиці автотранспортних пригод фігурують лише нульові позначки!

Яскравих вражень, приємних зустрічей, водійської взаємовиручки, корисної інформації  у кожній подорожі незалежно від кілометражу!

Нехай злагода, любов, оптимізм та віра створюють сприятливу погоду в домівках, куди б завжди хотілося повернутися з дороги і відпочити душею!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора