Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Селищний голова Людмила Милашевич, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Неіленко та начальник Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради Ірина Зубчук взяли участь у інформацій сесії

Дата: 04.11.2021 12:04
Кількість переглядів: 283

03 листопада 2021 року Семенівський селищний голова Людмила Милашевич, заступник Семенівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Світлана Неіленко та начальник Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради Ірина Зубчук взяли участь у інформаційній сесії щодо можливостей підтримки громад  Проєктом «PROSTO: Підтримка доступності послуг в Україні».

Метою заходу було ознайомлення представників територіальних громад та інших органів місцевого самоврядування з можливостями та умовами співпраці з Проєктом «PROSTO: Підтримка доступності послуг в Україні».

Учасників проінформували про допомогу, яку може отримати громада, умови отримання допомоги, ризики та виклики створення/модернізації ЦНАП та покращення якості надання адміністративних послуг.

Крім того, Управлінням інфраструктури та цифрової трансформації Полтавської обласної державної адміністрації було передано інформаційні матеріали для ЦНАП з метою популяризації адміністративних послуг серед населення громади. Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора