Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Друге пленарне засідання п'ятої сесії: земельні питання, зміни до бюджету та програм

Дата: 05.11.2021 17:00
Кількість переглядів: 379

Фото без опису

5 листопада  відбулось друге пленарне засідання п’ятої сесії Семенівської селищної ради.

Після попереднього обговорення питань в постійних комісіях  їх кількість для розгляду в пленарному режимі зменшилась,  оскільки частину проєктів рішень направлено на довивчення та доопрацювання.

Тож загалом  до порядку денного було внесено 100 питань, прийнято 99 рішень (проєкт одного із рішень депутати не прийняли за основу).

Найвагомішу частку склали земельні питання, яких налічувалось понад 70 відсотків від загальної кількості, що переконливо свідчить про важливість цієї теми для жителів громади.

Також прийнято зміни до бюджету громади на 2021 рік, зміни до частини цільових програм, розглянуто питання щодо соціального захисту,  майна комунальної власності, проєктної діяльності.

Свої пропозиції та зауваження  з різних напрямів роботи висловили депутати Василь Голодний, Валерій Книш, Віктор Юрченко, Олександр Сурков.

Виступили також і представники громадськості – голова новоствореної громадської організації «Семенівська спілка ветеранів «Патріот» Валерій Орел та член організації Рустам Піддубний.

Завершуючи друге пленарне засідання, Семенівський селищний голова Людмила Милашевич  зробила наголос на найгостріших проблемах, які маємо сьогодні, зокрема на посиленні заходів щодо боротьби з COVID-19, що викликано об’єктивною ситуацією в громаді.

Очільниця подякувала депутатам, головам комісій за продуктивну роботу та повідомила про наступне пленарне засідання п’ятої сесії,  на якому необхідно розглянути відкладені питання, адже жителі громади чекають результатів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора