A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Правила експлуатації пічного обладнання!

Дата: 12.11.2021 13:26
Кількість переглядів: 365

Рятувальники Семенівщини звертаються до вас із попередженням! Із настанням осінньо–зимового періоду розпочався опалювальний сезон у будинках громадян. Як правило, початок опалювального сезону викликає зростання кількості пожеж у житловому секторі через порушення правил експлуатації печей, несправності опалювальних приладів.

У зв’язку з цим наполегливо рекомендуємо всім дотримуватися правил пожежної безпеки, щоб зберегти своє здоров’я і майно. Ні в якому разі не слід розпалювати дрова в опалювальному приладі гасом або бензином, адже вони вибухають під час загоряння. Також не слід залишати печі, що горять, без догляду чи доручати наглядати за ними дітям.

Груби треба закінчувати топити до того часу, як сім’я піде відпочивати. Адже пожежа особливо небезпечна вночі, коли всі сплять, і ніхто її завчасно не може помітити. Коли ж вогонь розгориться, його важко приборкати. Тому це часто призводить до отруєння чадним газом.

Пам’ятайте: перш ніж приступити до опалювання своєї оселі, згадайте, чи почистили ви димарі від сажі, помазали та побілили їх, перевірили стан кладки печей, замінили непридатні припічні листи і найголовніше — чи не залишили без догляду вдома своїх дітей. Бережіть себе та своїх близьких!

Антон Тесля, головний інспектор ВЗНС Кременчуцького РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора