Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про скликання третього пленарного засідання п'ятої сесії селищної ради восьмого скликання

Дата: 16.11.2021 13:47
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

До уваги депутатів!

16 листопада прийнято розпорядження Семенівського селищного голови №152 про проведення третього пленарного засідання 5 сесії Семенівської селищної ради 8 скликання, яке відбудеться  26 листопада 2021 року о 10-00 годині в приміщенні адміністративного будинку за адресою: вул. Незалежності 44, смт Семенівка.

До порядку денного  включено такі питання:

1.Про внесення змін до показників бюджету Семенівської селищної територіальної громади на 2021 рік.

2.Про затвердження звіту про виконання бюджету Семенівської селищної територіальної громади за ІІІ квартал 2021 року.

3.Про затвердження фінансового плану на 2022 рік Комунального підприємства «Комунальник».

4.Про затвердження та введення в дію структури КУ «Центр надання соціальних послуг» Семенівської селищної ради.

5.Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Семенівської селищної ради.

6.Про затвердження та введення в дію структури відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради з 01 січня 2022 року.

7.Про доцільність впровадження електронного врядування в Семенівській територіальній громаді.

8.Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за ІІІ квартал 2021року КП «Семенівський центр ПМСД» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.

9.Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за ІІІ квартал 2021року КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради.

10.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та передачу земельних ділянок у власність  громадян.

11.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність  громадян.

12.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів в смт Семенівка Кременчуцького району полтавської області та передачу земельних ділянок у власність громадян.

13.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (в межах смт Семенівка, с. Тарасівка), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

14.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Степанівської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

15.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Веселоподільської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

16.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Богданівської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

17.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Липнягівської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

18.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Устимівської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

19.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Василівської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

20.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Рокитівської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

21.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Біляківської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

22.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованих на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Товстівської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

23.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (земельних часток (паїв) в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

24.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням – 01.02 для ведення фермерського господарства.

25.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Біляківської сільської ради).

26.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Василівської сільської ради).

27.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Веселоподільської сільської ради).

28.Про розгляд звернень громадян про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Товстівської сільської ради).

29.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Заїчинської сільської ради).

30.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Степанівської сільської ради).

31.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства в межах та за межами смт Семенівка та с. Тарасівка на території Семенівської селищної ради.

32.Про розгляд звернення про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Очеретуватської сільської ради).

33.Про розгляд  звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Богданівської сільської ради).

34.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Вереміївської сільської ради).

35.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Криворудської сільської ради).

36.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на розробку проєкту землеустрою про відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Липнягівської сільської ради).

37.Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Рокитівської сільської ради).

38.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (земельної частки (паю) в натурі (на місцевості), розташованої на території колишньої Очеретуватської сільської ради, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Бурдюговій Г.І.

39.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами   с. Рокити) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Гайдук А.В.

40.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Калинівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Григор’євій Н.І.

41.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами   с. Заїчинці) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Дуденченко О.О.

42.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Устимівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Кривошиї І.С.

43.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Бакумівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Харченко О.С.

44.Про надання дозволу на   виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами с. Поділ, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Андрощук М.О.

45.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Тройняки) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Багану Є.В.

46.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Бакумівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Новохатьку А.М.

47.Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Степанівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для сінокосіння та випасання худоби на умовах оренди гр. Сушку Є.В.

48.Про надання дозволу на розміщення пасіки та відмову щодо укладання попереднього договору оренди земельної ділянки з цільовим призначенням, для ведення фермерського господарства гр.Скрипці О.А.

49.Про відмову у наданні погодження Скрипці О.А. щодо використання земельної ділянки водного фонду.

50.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Брусове) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, та передачу її в оренду гр. Полив’яному О.І. для сінокосіння і випасання худоби.

51.Про внесення змін Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:002:0633, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Бурімка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, що перебуває в оренді у гр. Лазоренка О.В.

52.Про внесення змін Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324587200:00:001:0133, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Степанівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, що перебуває в оренді у гр. Лазоренка О.В.

53.Про укладення Додаткової угоди до Договору оренди землі №2 від 20 березня 2012 року, укладеного з гр. Смагою Іваном Олексійовичем, про оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324580800:00:003:0325, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Білогуби) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області.

54.Про укладення Додаткової угоди до Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324585600:00:003:0041, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Вільне) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, що перебуває в оренді у гр. Долинного О.В.

55.Про укладення Додаткової угоди до Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588005:05:001:0035, розташованої в межах с. Герасимівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, що перебуває в оренді у  СФГ «АСТРА.».

56.Про укладення Додаткової угоди до Договору оренди земельної ділянки сільськогосподарського призначення з кадастровим номером 5324588005:05:001:0034, розташованої в межах с. Герасимівка на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, що перебуває в оренді у  СФГ «АСТРА.»

57.Про розгляд клопотання СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО «АСТРА.» щодо порушення гр. Горою В.М. меж земельних ділянок.

58.Про розгляд клопотання СЕЛЯНСЬКЕ (ФЕРМЕРСЬКЕ) ГОСПОДАРСТВО «АСТРА.» щодо надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення земельного сервітуту.

59.Про резервування земельної ділянки комунальної власності, у подальшому для відведення під кладовище.

60.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з кадастровим номером: 5324587600:00:007:0393, цільове призначення якої змінюється із земель – для ведення фермерського господарства (код згідно КВЦПЗ 01.02) на – землі загального користування  (код згідно КВЦПЗ 18.00).

61.Про затвердження «Положення про громадські сіножаті та пасовища».

62.Про надання дозволу АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» на  виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право земельного сервітуту, в смт Семенівка.

63.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» для розміщення опор ПЛ-10 кВ та передачу земельних ділянок в оренду АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

64.Про розгляд клопотання керівника ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колективної власності ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп».

65.Про розгляд клопотання ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  згідно Державних актів на право колективної власності на землю.

66.Про розгляд клопотання керівника ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп» про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель  згідно Державних актів на право постійного користування землею.

67.Про надання дозволу  ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

68.Про надання дозволу  ВАТ «Веселоподільський бурякорадгосп» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.

69.Про розгляд клопотання  ПСП «СС «Криворудська» про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності  на земельну ділянку загального користування.

70.Про розгляд клопотання  ПСП «СС «Криворудська»   про виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок згідно Державного акта на право постійного користування землею.

71.Про передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення (під господарським будівлями і дворами), розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Устимівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, ТОВ «Саундерс Агро».

72.Про передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення (під господарським будівлями і дворами), розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Устимівка) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, ТОВ «Саундерс Агро».

73.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення із земель для сінокосіння та випасання худоби на  землі під громадськими сіножатями та пасовищами, які розташовані за межами с.Степанівка та с.Бурімка.

74.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється із земель запасу на землі під громадськими сіножатями та пасовищами, які розташовані за межами с. Тройняки.

75.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель промисловості в подальшому для продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону.

76.Про погодження технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності із земель промисловості в подальшому для продажу права оренди земельної ділянки з кадастровим номером 5324555100:30:003:0243 на земельних торгах у формі  електронного аукціону.

77.Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, розташованих на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва.

78.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення, розташованої за межами населених пунктів (за межами с. Біляки) на території Семенівської селищної ради Кременчуцького району Полтавської області, для городництва та передачу земельної ділянки у користування на умовах оренди гр. Шийко Валентині Володимирівні.

79.Про укладення на новий строк договору оренди земельної ділянки, що перебуває в оренді у фізичної особи — підприємця Степаненка Олександра Васильовича.

80.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під господарськими будівлями і дворами) з кадастровим номером 5324587200:00:00:001:0153 та передачу земельної ділянки у користування на умовах оренди  ПП «ГРАНІТ-АГРО».

81.Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (під господарськими будівлями і дворами) з кадастровим  номером 5324587203:03:001:0042 та передачу земельної ділянки в користування на умовах оренди ПП «ГРАНІТ-АГРО».

82.Про затвердження проєкту землеустрою щодо зміни цільового призначення землі із земель для будівництва та обслуговування, господарських будівель та споруд в землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

83.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення  комунальної власності.

84.Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності сільськогосподарського призначення, які утворилися шляхом поділу земельної ділянки площею 42,7617 га з кадастровим номером 5324583200:00:002:0697 з цільовим призначенням – землі запасу (код згідно КВЦПЗ – 16.00), розташованої на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Криворудської сільської ради), для ведення особистого селянського господарства та передачу земельних ділянок у власність громадян.

85.Про внесення змін до рішення третьої сесії Семенівської селищної ради «Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Семенівської селищної ради (на території колишньої Біляківської сільської ради)» №280 від 28 травня 2021 року.

86.Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора