Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З Днем працівників сільського господарства!

Дата: 19.11.2021 12:04
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

Шановні працівники та ветерани  сільськогосподарської галузі!

Шановні жителі громади!

21 листопада Україна відзначає День працівників сільського господарства. І це не просто професійне свято, а щось значно глибше, адже поклоніння землі-годувальниці особливими символами закладено в генетичній підсвідомості української нації.

Із сивої давнини, відколи наш далекий прапредок почав усвідомлювати себе, хліборобське ремесло стало не лише засобом для існування, а й первісним каменем потужного фундаменту подальшого  поступального розвитку цивілізації.

Шанобливе ставлення до хліба як символу достатку та благополуччя сформувалось через менталітет багатьох поколінь і є маркером нашої духовності.

Від сохи і рала до потужної високопродуктивної техніки та новітніх технологій –  такий тернистий хліборобський шлях, що виміряється тисячоліттями. Але з глибини віків незмінним лишається твердий моральний стержень справжніх лицарів землі, які попри економічні негаразди, погодні катаклізми самовідданою працею примножують національне багатство.

Ще одним визначальним чинником в умовах суспільних протиріч та нестабільності є соціальна відповідальність сільгоспвиробників, адже значною мірою ціною їхніх зусиль тримає планку нинішнє село, з надією і вірою сподіваючись на майбутнє.

Сучасна аграрна індустрія є не лише вагомим сегментом національної економіки, а й стратегією України  щодо  перспектив інтеграції як рівноправного партнера у європейське та світове співтовариства, адже потенціал нашої держави в цьому напрямі можна оцінювати за найвищою шкалою. 

Ми по праву пишаємося аграріями рідної Семенівщини, які не лише розвивають власний бізнес, а й є надійними партнерами органів місцевого самоврядування щодо забезпечення різних напрямів життєдіяльності, заслуговуючи найвищих слів вдячності за розуміння, терпіння, підтримку!

Зі святом, дорогі працівники сільського господарства та всі, хто щиро вболіває за долю землі! Завершується річний сільськогосподарський цикл, але ніколи не припиняється хліборобська праця, бо думки і дії вже спрямовуються на врожай наступний.

Міцного вам здоров’я, родинної злагоди, невичерпного оптимізму, душевного натхнення,  несхитної впевненості, наполегливого прагнення до подолання труднощів.

Нехай на шляху здійснення ваших планів буде якомога менше перешкод та форс-мажорів, реальністю стають найсміливіші мрії, в тандемі йдуть по життю здоровий прагматизм і розкрилля почуттів!

Хай прохолода світанків дарує надію, дні сповнюються життєдайними турботами, вечори падають  в душу зорями  яскравих емоцій та  позитивних вражень!

Золотом наливного колосся щедро переливайся під блакиттю неба високе і горде слово – ХЛІБОДАР! 

З повагою  селищний голова                             Людмила МИЛАШЕВИЧ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора