Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З нагоди Дня Гідності та Свободи у читальному залі КУ «Семенівська центральна бібліотека» розгорнуто тематичну книжкову виставку

Дата: 19.11.2021 10:13
Кількість переглядів: 231

З нагоди Дня Гідності та Свободи, що відзначаємо в Україні щороку 21 листопада, у читальному залі КУ «Семенівська центральна бібліотека» (Директор - Шумейко Л. Г.) розгорнуто тематичну книжкову виставку.

Нагадаємо, що саме 21 листопада у нашій державі відзначається День Гідності та Свободи. У цей пам’ятний день весь український народ вшановує громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції 2004 року, Революції Гідності на Майдані у Києві 2013-2014 років, увічнює пам’ять самовідданих українців, Героїв Небесної Сотні, які поклали свої життя у боротьбі за самовизначення нації, героїв-воїнів АТО/ООС, котрі загинули, захищаючи кордони та суверенітет нашої держави.

На виставці експоновано видання відповідної тематики українських авторів. Це – монографічні дослідження, фотоальбоми, хронологічні довідники, літописи очевидців тих історичних подій та літературні твори, які висвітлюють ті доленосні для України події.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора