Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Стань помітним! Флікери рятують життя!

Дата: 23.11.2021 11:34
Кількість переглядів: 215

Фото без описуСтань помітним!? Флікери рятують життя!?

У рамках обласної Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху, цими днями депутат Полтавської обласної ради Володимир Куцовол, селищний голова Людмила Милашевич вручили флікери працівникам відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради (начальник — Наталія Петухова). Відсьогодні першокласники громади отримали флікери.

????Світловідбиваючі елементи на одязі – на сьогоднішній день реальний спосіб уберегти дитину від травми на неосвітленій дорозі. Принцип дії заснований на тому, що світло, потрапляючи на поверхню із спеціального пластику, концентрується та відображається у вигляді вузького пучка.

????Коли фари автомобіля «вихоплюють» навіть маленький світлоповертач, водій здалеку бачить яскраву світлову точку. Тому шанси, бути поміченим, збільшуються у багато разів.

Нагадуємо, що видимість пішохода з прикріпленим до одягу, дитячого флікера збільшується з 25-40 метрів до 130-140 метрів, що дає змогу водієві заздалегідь помітити його.

?«Безпека на дорозі — це безпека життя", і часто вона залежить саме від нас. Тому нагадуємо ще раз усім жителям Семенівщини: обов'язково дотримуйтеся правил дорожнього руху! Це стосується усіх учасників: і водіїв, і пішоходів, і велосипедистів.

Принагідно хочеться звернутися саме до дорослих: станьте прикладом для своїх дітей — не легковажте правилами; пояснюйте, обговорюйте різні ситуації; забезпечте дітей світловідбивними елементами (особливо у вечірню пору доби), помітним одягом, і, можливо, це допоможе вберегти їх від неприємностей.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора