A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено виїзні прийоми громадян у селах Великі Липняги, Вереміївка та Очеретувате

Дата: 25.11.2021 14:14
Кількість переглядів: 247

Фото без описуЗ метою популяризації адміністративних послуг серед населення Семенівської селищної ради відповідно до графіка адміністраторами Центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради та спеціалістами Відділу земельних відносин Виконавчого комітету Семенівської селищної ради 11, 16 та 19 листопада 2021 року  проведено виїзні прийоми громадян у селах Великі Липняги, Вереміївка та Очеретувате.

Громадяни звертались для отримання таких адміністративних послуг як видача витягу про нормативно-грошову оцінку земельної ділянки, надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину (громадянці), який (яка) зацікавлений в одержанні безоплатно у власність земельної ділянки у межах норм безоплатної приватизації, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність тощо.

Прийоми проведено з дотриманням усіх протиепідемічних вимог, адже працівники ЦНАП під час пандемії не залишаються осторонь та долучаються до підтримки та допомоги кожному громадянину.

У зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації виїзди тимчасово не проводитимуться.  

Довідково. У період із 05 жовтня по 19 листопада 2021 року адміністраторами ЦНАП Семенівської селищної ради та фахівцями Відділу земельних відносин Виконавчого комітету Семенівської селищної ради проведено 13 прийомів громадян на віддалених робочих місцях, протягом яких суб’єктам звернень надано 168 адміністративних послуг (земельних, реєстраційних, соціальних) та 247 консультацій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора