Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сьогодні - Міжнародний день волонтерів

Дата: 05.12.2021 08:12
Кількість переглядів: 158

 Фото без описуШановні волонтери!
Усі ті, хто за покликом свого серця, з непохитною вірою в душі й незламним патріотичним духом здатен творити добрі справи в ім’я України та на благо людей! Вітаємо Вас із Міжнародним днем волонтера – святом кожного, хто робить благородні справи, виконує важливу суспільну місію доброчинства безкорисно, не чекаючи винагород, подяк, слави і визнання.
Завдяки Вам, взірцям людяності та патріотизму, наша країна стала сильнішою, а для громадянського суспільства Ви стали потужною підтримкою, бронею, надійним щитом від внутрішніх і зовнішніх загроз.
Волонтерський рух став відчутною підтримкою для Збройних Сил України, а особистий вклад кожного волонтера допоміг врятувати не одне людське життя, уберегти і відвернути неминучу загибель.
Пишаємося Вами і щиро вдячні за служіння нації, високі людські чесноти, добрі й безкорисні справи та небайдужість до чужої біди! Не лише сьогодні, а й кожного дня ми дякуємо Вам за непохитну віру в Батьківщину, вклад у нашу спільну перемогу та щасливе майбутнє України.
Шановні волонтери бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди й щасливого життя під мирним блакитним небом нашої славетної України!
Селищний голова                                                   Людмила МИЛАШЕВИЧМіжнародний день волонтера — Work.ua

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора