A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ЦНАП – Дієвий  механізм взаємодії влади і громади

Дата: 07.12.2021 10:09
Кількість переглядів: 231

 

Центр надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради максимально наближений до потреб громади, у ньому єдиний підхід до всіх і кожного:

• до алгоритму замовлення послуг й оформлення вхідного пакету документів відповідно до вимог суб’єктів надання адміністративних послуг;

• до видачі готових результатів  особисто «в руки» або уповноваженому представнику);

• до кожного відвідувача з щирим бажанням допомогти (якісна допомога у заповненні заяви та супровідних документів, оплаті послуг, консультуванні щодо подальших дій тощо).

І це при тому, що нині через ЦНАП можна замовити адміністративні послугу, які надаються у тісній співпраці із  суб’єктами їх надання! Є послуги і для жителів з усієї України (незалежно від зареєстрованого місця проживання), і регіональні (для мешканців Полтавщини), і місцеві, які надаються виключно мешканцям громади.

Секрет універсальності працівників криється у постійному підвищенні кваліфікації, проходженні різних тренінгів, навчань, семінарів.

ФАХІВЦІ ЦНАП СЕМЕНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ КОЖНОГО ДНЯ ПРАЦЮЮТЬ НАД ВПРОВАДЖЕННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ СЕРВІСІВ, ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОМФОРТУ КЛІЄНТІВ ПІД ЧАС ОТРИМАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора