Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Стали відомі результати ХІІ Всеукраїнського екологічного фестивалю «Лель»

Дата: 10.01.2022 11:36
Кількість переглядів: 218

Фото без описуСтали відомі результати ХІІ Всеукраїнського екологічного фестивалю «Лель»

Нарешті стали відомі результати фестивалю «Лель», котрий згідно з карантинними вимогами в 2021 році проходив в онлайн-форматі. Цього разу участь у ньому взяло близько 60 учасників — як колективів, так і солістів.

Оцінювали виступи талановитих конкурсантів члени журі в складі: Володимира Раковського (голова журі), Олени Никифоренко (редактор українського радіо «Лтава» м. Полтава), Світлани Дяченко (викладач Семенівської ДМШ), Лариси Коби (головний редактор обласної газети «Село полтавське»).

Звісно, відзначилися здобутками на цьому фестивалі і жителі Семенівської та Оболонської ТГ. Так, у номінації «Народна пісня» І місце здобуло тріо «Лада» (Рокитівський СБК); ІІІ місце розділили ансамбль «Тукаляночка» (Тукалівський СК) та тріо з Погребняківського СБК у складі Вікторії Мироненко, Валерії Кириченко та Людмили Мельніченко. В номінації «Авторська пісня» І місце здобув Борис Долина (Семенівська ДМШ); ІІІ місце — Вікторія Щербина і Таїсія Лежечко (Оболонський ОБК). У номінації «Естрадна пісня» І місце виборола Анна Підгорна (Семенівська ДМШ), ІІ місце завоювали дует «Подруги», вокалісти Анна Стадник, Ангеліна Литвиненко (Семенівська ДМШ), дует у складі Вікторії Щербини та Миколи Герасимова (Оболонський ОБК); ІІІ місце розділили ансамбль «Тукаляночка» (Тукалівський СК), Богдан Черненко (Семенівська ДМШ), дует «МИ» (Худоліївський ЗЗСО І-ІІІ ст.), Вікторія Мироненко, дует у складі Вікторії Мироненко та Валерії Кириченко, дует у складі Валерії Кириченко та Владислава Литвиненка (Погребняківський СБК), Євген Новоселицький (с. Оболонь). У номінації «Акапельна пісня» І місце завоювала Анастасія Куценко (Семенівська ДМШ), ІІ місце — народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Надія» Семенівської ТГ, ІІІ місце — ансамбль «Тукаляночка» (Тукалівський СК).

Вітаємо переможців, а також дякуємо засновнику Володимиру Ярошенку, організатору Павлу Бабариці та кожному, хто доклав зусилля, за те, що попри все фестиваль відбувся!

 

Джерело: Голос Громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора