Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Заступник голови Семенівської селищної ради Юрій Стеценко провів робочу  нараду: Коротко про головне

Дата: 17.01.2022 12:26
Кількість переглядів: 192

  Фото без опису

17 січня заступник селищного голови Семенівської селищної ради  Юрій Стеценко провів  нараду за участі заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Світлани Неіленко та Сергія Чинчика, секретаря селищної ради Юлії Єлагіної, керуючої справами виконавчого комітету селищної ради Людмили Лопати,  керівників управлінь, відділів, підприємств та установ.

Предметом обговорення стала ситуація  на підпорядкованих ділянках роботи, про яку доповіли  присутні керівники.

Зокрема, директор КП «Комунальник» Олександр Сурков розповів, що комунальники працюють над ліквідацією наслідків негоди, що пронеслася цими вихідними. Крім того, працівники підприємства першочергово посипають піщано-сольовою сумішшю найнебезпечніші ділянки доріг та тротуарні доріжки. За його словами, частина піщано-соляної суміші для посипання небезпечно-аварійних ділянок доріг заздалегідь  вивезена на узбіччя біля крутих поворотів та різких підйомів.

Також, увага приділялася обговоренню актуальної проблеми щодо  замінити електричних лампочок вуличного освітлення. Олександр Сурков проінформував  про роботу  комунальної галузі селища в цьому напрямку.  За словами керівника, на сьогодні замовлено лампи розжарювання в кількості 100 шт. З питань вуличного освітлення на розгляді перебуває 38 заяв, які надійшли від жителів громади.

Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Наталія Петухова розповіла, що  негода завдала збитків, зокрема  пошкоджено покрівлю даху Вереміївського комунального закладу дошкільної освіти Семенівської селищної ради «Дзвіночок». Тривають роботи з ліквідації результату буревію.

         Наталія Миколаївна зупинилась і на питанні харчування.  Із січня діти в закладах освіти харчуються за новими стандартами: менше солі та цукру, жирів, хліба та картоплі, без сосисок та консервів – натомість більше молока та кисломолочних продуктів, м’яса, риби, круп, бобових, овочів і фруктів. Це все передбачає реформа шкільного харчування. Однак не всі батьки згодні з меню та ціновою політикою,  про що неодноразово звертаються з даного питання.  Цей процес в найближчий час удосконалиться. Адже реформа шкільного харчування направлена на  збереження здоров’я підростаючого  покоління.

Про стан виконання доходів селищного бюджету проінформувала  начальник Фінансового управління Семенівської селищної ради  Світлана Палій.

Начальник центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради Ірина Зубчук зауважила, що відтепер   ЦНАП Семенівської селищної ради видає   «Довідку про склад зареєстрованих осіб у житловому приміщенні». Отримати  таку  довідку можуть громадяни, зареєстровані на даний час (або раніше значилися зареєстрованими) на території Семенівської селищної ТГ.

Заступник селищного голови Сергій Чинчик повідомив, що з 1 лютого відновлюється  графік виїзних прийомів громадян посадовими особами селищної ради у населених  пунктах громади. Графік буде  оприлюднено  на веб-сайті Семенівської селищної ради.

За наслідками наради Юрій Сергійович  надав ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів в межах їх повноважень. 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора