Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Успіхи учасників «Золотої палітри»

Дата: 17.01.2022 15:50
Кількість переглядів: 185

Фото без описуПідбито підсумки Всеукраїнського конкурсу "Квітуча фантазія", присвяченого українській художниці Катерині Білокур. Активну участь у ньому взяли учасники художньої студії «Золота палітра» (керівник — Жанна Романенко), яка діє на базі Семенівського ЗЗСО І-ІІІ ст. №2. За підсумками журі визначено чотирьох переможців:

Телешун Дар'я — ІІ місце у старшій віковій групі;

Телешун Єва — ІІ місце у молодшій віковій групі;

Крижня Софія — ІІ місце у молодшій віковій групі;

Безпалько Катерина — ІІІ місце у середній віковій групі.

Нещодавно відбулося урочисте вручення дипломів, пам'ятних медалей, статуеток та цінних призів. Дипломи за участь, пам'ятні медалі й заохочувальні подарунки отримали Стеблян Олександра та Фйолик Софія.

До речі, у вестибюлі школи відкрилася виставка малюнків учасників та переможців згаданих конкурсів, тому можна на власні очі побачити дитячі роботи.

Окрім цього, стали також відомі результати конкурсу дитячої творчості імені маленької талановитої художниці Саші Путрі, в якому також брали участь учасники "Золотої палітри". За підсумками роботи авторитетного журі визначено трьох лауреатів конкурсу, які нагороджені Дипломами лауреатів та заохочувальними подарунками. Це Недюха Євгенія, Безпалько Катерина і Телешун Єва.

Подяки та подарунки за участь у цьому престижному конкурсі також отримали: Міщан Влада, Михайлюк Анжеліка, Телешун Дар'я, Крижня Софія, Орел Адель, Качан Анна та Стеблян Олександра.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора