A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася робоча нарада: у громаді виявлено 6 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус

Дата: 24.01.2022 11:38
Кількість переглядів: 154

 

Фото без описуСьогодні відбулась робоча нарада, на якій розглядалися  питання життєдіяльності громади, яку провела селищний  голова Людмила Милашевич. У ній взяли участь заступники селищного голови, секретар, керуюча справами виконавчого комітету селищної ради,  керівники управлінь, відділів, підприємств та установ.

Розглянули ситуацію про стан запобігання гострого распіраторного захворювання COVID-19, спричиненого коронавірусною інфекцією  SARSCOV -2 у  Семенівській громаді, продовження масової вакцинації населення, необхідність дотримання карантинних правил.  

Зазначимо, на сьогодні у громаді виявлено 6 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус.  Всього перебуває на лікуванні  18 осіб. Станом на 21січня  вакцину від COVID -19 в громаді отримали 6106 осіб. Всього проведено 11890 щеплень від гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Обговорили і готовність КП «Комунальник» до роботи в умовах погіршення погодних умов та негоди.

Усі керівники управлінь, відділів, служб та секторів доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили найнагальніші  питання. Зокрема, піднімалися земельні питання, головні питання в галузі освіти, медицини, соціального захисту.

За результатами наради селищним головою було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів  на поточний тиждень.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора