Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Щеплення  — важливе особливо зараз, коли в Україні знову йде зростання темпів захворювання

Дата: 27.01.2022 10:36
Кількість переглядів: 169

Фото без описуЩеплення  — важливе особливо зараз, коли в Україні знову йде зростання темпів захворювання.

Цими днями відбулася робоча зустріч заступника голови Кременчуцької  РДА Артема Даценка  з Семенівським селищним головою Людмилою Милашевич.   Керівники обговорили питання   стану проведення вакцинації проти гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території селищної ради.

  Нова хвиля COVID-19 не оминула Україну. За показниками захворюваності в країні понад 20 тисяч нових випадків щодня. Щеплення від коронавірусу в рази зменшує шанси потрапити в лікарню «під кисень» і вкотре  керівництво закликає всіх вакцинуватися, щоб захистити своє здоров’я.

У ході наради селищний голова Людмила Милашевич наголосила, що на сьогодні вакцину від COVID -19 в Семенівській територіальній громаді отримали лише 6146 осіб. Всього проведено 12049 щеплень від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.  Бустерною дозою щепилося  72 особи.  У громаді щеплено лише 36,7 % населення.  

 

Як зазначив Артем Даценко, саме зараз необхідно  скоординувати спільні дії, аби населення громади зрозуміло, що  щеплення – це єдиний спосіб  захистити себе та свої близьких.

На сьогодні  триває вакцинація проти COVID-19. Щепитися можуть усі охочі українці, іноземці та особи без громадянства, які легально перебувають в Україні, віком від 18 років, а також діти від 12 років. Вакцинуватися можна в пунктах щеплень, центрах масової вакцинації або за допомогою мобільних бригад.

Хто і як може викликати мобільну бригаду з вакцинації від COVID-19, переходьте за посиланням: https://polinfo.gov.ua/11011-khto-i-iak-mozhe-vyklykaty...

 Бережіть себе та своїх рідних! Вакцинуйтеся!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора