Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Обговорено питання щодо державної підтримки  розвитку ЦНАП  у 2022 році

Дата: 27.01.2022 16:50
Кількість переглядів: 162

Фото без описуСьогодні відбулася робоча нарада під  керівництвом селищного голови Людмили Милашевич, на якій йшлося про доцільність подання проектної заявки на облаштування ЦНАПу. Міністерство цифрової трансформації України  є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізацію державної політики, зокрема, у сфері надання адміністративних послуг, яке відповідно до покладених на нього завдань сприяє розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг.

У Законі України „Про Державний бюджет на 2022 рік” передбачено 231 млн грн субвенції на розвиток мережі ЦНАП.

Механізм надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі ЦНАП визначений Порядком та умовами надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетом на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №249. ( зі змінами).

У межах субвенції на розвиток мережі ЦНАП Мінцифра виділяє кошти за напрямами: будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт будівель та приміщень для ЦНАП; облаштування будівель та приміщень, забезпечення ЦНАП обладнанням, комп'ютерною технікою, меблями, програмними засобами.

Присутні на нараді заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Семенівської селищної ради Світлана Неіленко та Юрій Стеценко, начальник центру надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради Ірина Зубчук, начальник управління соціального захисту населення та праці Семенівської селищної ради Алла Оніпко, начальник відділу житлово-комунального господарства, цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами  Сергій Коверя обговорили питання терміну подання і оформлення належним чином матеріалів за напрямками “Будівництво”, „Облаштування/обладнання”.

Щоб отримати кошти субвенції у 2022 році, необхідно подати клопотання та матеріали до 1 березня 2022 року включно.

Учасникам наради  дано доручення щодо проведення відповідної роботи



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора