Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 28.01.2022 15:47
Кількість переглядів: 166

Фото без описуСьогодні  у Семенівській  селищній раді  відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням  селищного голови Людмили Милашевич.

Розглянули питання: про  переведення закладів освіти Семенівської селищної ради  на дистанційну форму  навчання у зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Директор Семенівського центру первинної медико-санітарної допомоги Тамара Мазанько розповіла, що  на сьогодні  вакцину від COVID -19 в Семенівській територіальній громаді отримали 6157 осіб. Всього проведено 12097 щеплень від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.Третю бустерну  дозу отримали 189  осіб.

 Вона додала, що  бустерна доза призначається  для людей, які отримали базовий курс щеплення 6-9 місяців тому і яким необхідно поновити захист від COVID-19. Додаткова доза – для людей, у яких ослаблений імунітет через важкі хвороби. Її роблять через 28 днів – 3 місяці після основного курсу щеплень. Бустер подовжує дію COVID-сертифікату, а додаткова доза – ні.

 Всього перебуває на лікуванні  15 осіб.  У громаді щеплено лише 36,7% населення. 

Обговоривши питання порядку денного, місцева комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішила продовжити роботу закладів освіти  Семенівської селищної ради;  забезпечити щоденний моніторинг динаміки захворюваності учасників освітнього процесу.

Всі члени комісії наполягали на неухильному дотриманні карантинних вимог, які стосуються роботи  установ та організацій,  а також функціонування  закладів громадського харчування.

Крім цього, комісія з питань ТЕБ і НС  звертається до громадян  про необхідність  виконання вимог  та рекомендацій МОЗу щодо дотримання карантинних заходів.

БУДЬТЕ ВІДПОВІДАЛЬНИМИ!

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ І СВОЇХ РІДНИХ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора