Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Затверджена Програма приватизації об’єктів комунальної власності Семенівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки

Дата: 02.02.2022 08:14
Кількість переглядів: 379

 

Фото без описуВідділ управління майном Семенівської селищної ради інформує про затвердження рішенням восьмої сесії Семенівської селищної ради восьмого скликання Програми приватизації об’єктів комунальної власності Семенівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки.

Програма прийнята з метою створення умов для сприяння підвищенню ефективності використання і розпорядження майном комунальної власності Саменівської селищної територіальної громади, скорочення бюджетних видатків на утримання окремих об’єктів , а також забезпечення надходження коштів до місцевого бюджету.

Програма приватизації визначає основні цілі, пріорітети, завдання та способи приватизації об’єктів комунальної власності Семенівської селищної територіальної громади, групи об’єктів, які підлягають приватизації, орієнтовні завдання щодо обсягів приватизації, надходження коштів від приватизації до місцевого бюджету  та відповідні заходи щодо виконання цієї Програми.

Сесією Семенівської селищної ради прийнято рішення « Про затвердження Переліку об’єктівкомунальної власності Семенівської селищної територіальної громади, що підлягають приватизації в 2022 році». До переліку обєктів , що підлягають приватизації  увійшли :

  • громадський будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, що знаходяться в селі Вербки  вул. Садова 8;
  • будівля інтернату за адресою: село Заїчинці  вул. Зелена 13.

До переліку об’єктів, що підлягають приватизації, можуть бути внесені протягом дії цієї Програми зміни та доповнення.

З вищезазначеними рішеннями сесії Семенівської селищної ради можна ознайомитися на офіційному сайті Семенівської селищної ради. Для отримання інформації та внесення пропозицій стосовно приватизації об’єктів комунальної власності просимо звертатися у відділ управління майном Семенівської селищної ради (каб.213 , що знаходиться в приміщенні адмінбудинку Семенівської селищної ради за адресою: с-ще Семенівка вул. Незалежності44).

 Відділ управління майном Семенівської селищної ради                                                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора