Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Реалізовано проєкт "Розумна альтанка"

Дата: 02.02.2022 13:28
Кількість переглядів: 229

Фото без описуУ Криворудському ЗЗСО І-ІІІ ступенів Семенівської селищної ради  реалізувався проєкт «Розумна альтанка» за фінансової підтримки Британської Ради, ГО «Міцна громада». Бюджет проєкту 30000 гривень. З них 15 300 гривень надала Британська рада через ГО «Міцна громада»., 14700 гривень Семенівська селищна рада (голова Милашевич Л.П.) через відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту (керівник Петухова Н.М.). За ці кошти були придбані 4 лави трансформери і декоративні кущі для озеленення території Зеленого класу. Велику допомогу в підготовці проєкту і його реалізації надала заступник голови Семенівської селищної ради Неіленко С.А. Професіоналізм цієї людини в підготовці проєктів просто вражає.

Для чого ж були потрібні лави трансформери навчальному закладу? В чому мета проекту?

На території Криворудського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Семенівської селищної ради з метою підвищення ефективності роботи громадсько-активної школи (ГАШ): проведення на свіжому повітрі педагогічного всеобучу батьків, уроків, курсів комп'ютерної грамотності для жителів села сіл Крива Руда в рамках програми агропромхолдінгу "Астарта" "ІТ-технології – сільському населенню", організації дозвіл'я для сільської і учнівської молоді вирішили облаштувати "Зелений клас». В чому суть лав трансформерів? Вони з легкістю при необхідності перетворюються на стіл для забезпечення навчального процесу

В облаштуванні "Зеленого класу" брали участь учні, іх батьки, вчителі, молодь села, волонтери. А як відомо, спільна колективна творча справа найбільше сприяє досягненню соціальної згуртованості. Заходи, які будуть проводитися в "Зеленому класі" теж будуть сприяти цьому. На жаль лави трансформери прибули до нас аж в кінці грудня 2021 року. Тому ми не встигли висадити придбані вейгели, квіти. Це буде зроблено в кінці березня – на початку квітня поточного року. Лави трансформери зараз використовуються в приміщенні школи, весною вони будуть встановленні на подвір'ї школи.

За інформацією  директора Криворудському ЗЗСО І-ІІІ ступенів Семенівської селищної ради Павла Бабарики 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора