A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено робочу нараду з працівниками закладів культури клубного типу

Дата: 03.02.2022 14:51
Кількість переглядів: 749

Фото без опису02 лютого в залі засідань Семенівської селищної ради під головуванням начальника відділу культури та дозвілля Семенівської селищної ради Інни Календарь проведено робочу нараду з працівниками закладів культури клубного типу. В нараді взяла участь селищний голова Людмила Милашевич.

На початку заходу начальник відділу культури та дозвілля Інна Календарь проінформувала про роботу закладів культури за 2021 рік, та про формування базової мережі закладів культури громади. Зокрема, повідомила про пророблену роботу щодо оптимізації кількості штатних одиниць з метою збереження мережі закладів культури громади, якісного надання культурних послуг клубними закладами, дотримання соціальних норм та нормативів у сфері обслуговування клубних закладів.

Селищний голова Людмила Милашевич означила пріоритетні завдання для працівників галузі культури Семенівщини у 2022 році, зокрема, і надалі залишається впровадження народних традицій, звичаїв, обрядів, зміцнення матеріально-технічної бази закладів, покращення рівня організації масових заходів для забезпечення змістовного дозвілля населення, підвищення рівня виконавської майстерності колективів аматорського мистецтва, створення умов для успішної творчої роботи гуртків, підвищення престижу культурно-просвітницьких професій. Особлива увага приділятиметься підвищенню ефективності роботи галузі, пошуку шляхів забезпечення функціонування закладів, орієнтованих на забезпечення та оптимізацію витрат на їх утримання і розвиток, адже заклади культури є однією з складових, які відіграють важливу роль у збереженні національної самобутності, формуванні духовних та естетичних цінностей.

Окрім підведення підсумків роботи у 2021 році, учасники обговорили актуальні питання діяльності закладів культури, зокрема активізації роботи клубних формувань, збільшення кількості учасників творчих колективів, планування роботи на поточний рік відповідно до плану роботи відділу культури та дозвілля селищної ради.

Директорка Центрального будинку культури Семенівської селищної ради Світлана Феніч проінформувала присутніх про віднесення клубних закладів до відповідних груп за оплатою праці керівних працівників КЗ «Центральний будинок культури Семенівської селищної ради», про зміну істотних умов праці, а саме зміну графіка роботи закладів з метою створення зручних умов громадянам для відвідування гуртків. А також про висвітлення діяльності клубних закладів у соціальній мережі Фейсбук і ін.

Методист Центрального будинку культури Олександр Новобранець проаналізував звітність сільських клубних закладів за 2021 рік, озвучив порядок комунікації керівників закладів культури з методистами ЦБК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора