Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вихованці Семенівського ЗЗСО №2 І-ІІІ ст. серед призерів обласного конкурсу малюнку «Самоврядування очима дітей»

Дата: 03.02.2022 17:16
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

Сьогодні в Полтавській обласній раді відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу «Самоврядування очима дітей». Це традиційний конкурс, який проводиться під егідою Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування, починаючи із 2017 року. Він дає можливість талановитим дітям розкрити свій креативний потенціал, стимулює підростаюче покоління до вивчення та розуміння процесів управління в державі, зокрема у сфері місцевого самоврядування.

У нинішньому році на конкурс надійшло 48 робіт у 3-х вікових номінаціях. «Особлива вдячність нашим дітям за те, що вони беруть участь у конкурсі. Саме діти у своїх малюнках зуміли втілили ідеї самоврядування, кращі з яких сьогодні були нагороджені. Дякую й батькам, які зуміли додати певної родзинки у малюнки своїх дітей», – зазначив вітаючи переможців голова Полтавської обласної ради, голова Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування Олександр Біленький.Фото без опису

Кожен із призерів конкурсу отримав пам’ятний подарунок, а також диплом переможця. До слова, кращі роботи обирало не журі, а мешканці Полтавщини за допомогою голосування у мережі «Фейсбук» - перемогу здобули роботи тих авторів, які набрали найбільшу кількість уподобань на офіційній сторінці Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування.

Серед переможців є й учні Семенівського ЗЗСО №2 – вихованці художньої студії «Золота палітра» (керівник – Жанна Романенко). У віковій категорії від 6 до 9 років І місце посіла Олександра Стеблян, ІІІ місце – Софія Крижня. У категорії від 10 до 12 років І місце дісталося Катерині Безпалько, ІІІ місце – Сергію Зеленцеві.

Вітаємо юних митців та бажаємо подальших творчих злетів!

Голос Громади 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора