Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сьогодні керівництво та спортивна спільнота громади обговорили шляхи розвитку фізичної культури та спорту

Дата: 04.02.2022 16:38
Кількість переглядів: 204

Фото без описуСьогодні, 4 лютого, відбулася розширена нарада за участю представників спортивної спільноти Семенівської громади.   Головним питанням є  вивчення проблем  у сфері  фізичної культури та спорту,  організація розвитку сільського спорту.

До діалогу долучилися селищний голова Людмила Милашевич,  голова місцевого осередку ГО "ВФСТ "Колос" у Семенівській селищній територіальній громаді Олександр Пугачов,  директор ДЮСШ Семенівської селищної ради Олег Мазур, депутати Семенівської селищної ради Валерій Книш, Тетяна Тарапунець, Микола Забара, Інна Календарь, директори шкіл та вчителі фізичного виховання  ЗЗСО Семенівської селищної ради  та інші.

Одним із основних  пріоритетів у громаді залишається і на далі  пропагування здорового способу життя її жителів, забезпечня  доступності спорту для всіх, започаткування культури спортивного дозвілля, говорить Людмила Милашевич.

 За останні роки завдяки спільним напрацюванням у громаді   чимало  є досягнень. Відрадно, що багато активної молоді, котра хоче займатися спортом і бере участь у змаганнях. На жаль, на сьогодні  свої корективи вніс коронавірус.

  Семенівський селищний голова Людмила Милашевич зазначила,  що у громаді проводяться турніри з футболу, волейболу  настільного тенісу, інші змагання, на базі  ДЮСШ працюють  спортивні  гуртки. Все пізнається в порівнянні. І скільки б не тренувався, без змагань не знатимеш чого вартий. І хоча перемога річ у спорті і важлива, і приємна, але головне – системний розвиток фізичної культури і здоровий спосіб життя.

Присутні радилися, вносили  конкретні пропозиції з питань порядку денного. Нарада пройшла конструктивно, вироблено механізм  удосконалення розвитку  фізичної культури  та спорту в громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора