Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зростання рівня захворюваності та ситуація в громаді. Продовження роз’яснювальної роботи та стан вакцинації населення. Ці та інші питання обговорили сьогодні на нараді у селищній раді, яку провела  селищний голова Людмила Милашевич

Дата: 07.02.2022 12:14
Кількість переглядів: 198

Фото без описуЗростання рівня захворюваності та ситуація в громаді. Продовження роз’яснювальної роботи та стан вакцинації населення. Ці та інші питання обговорили сьогодні на нараді у селищній раді, яку провела  селищний голова Людмила Милашевич.

Актуальні питання життєдіяльності громади та селища, роботи структурних підрозділів селищної ради, відділів та підприємств  розглянули сьогодні на нараді в селищній раді, яка пройшла під головуванням селищного голови Людмили Милашевич.

Завідувач сектору охорони здоров’я  Семенівської селищної ради Світлана Бахаутдінова  розповіла, що на сьогодні вакцину від COVID -19 в громаді отримали 6196 осіб. Всього проведено 12309 щеплень.

Станом на ранок 07 лютого серед жителів  територіальної громади виявлено 8 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на коронавірус. Отримують лікування в амбулаторних умовах (вдома) під наглядом сімейних лікарів 27 осіб.  

Селищна рада  тримає ситуацію у школах та дитячих садках на постійному контролі. Якщо рівень захворюваності продовжить зростати, на розгляд місцевої  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій буде винесене питання про переведення шкіл на дистанційне навчання.

Сьогодні важливо продовжувати вакцинацію. У Семенівській територіальній громаді  для цього є всі можливості. Однак, на жаль, темпи вакцинації у громаді знизилися. У середньому протягом робочого дня у КП «Семенівський центр ПМСД» роблять близько 50 щеплень. Зазначимо,      семенівці  вже зробили  362 бустерні дози.

 Селищний голова зауважила, що маємо збільшити динаміку вакцинації жителів  Семенівської громади! Щеплення — єдиний спосіб зупинити пандемію. На сьогодні ми продовжуємо інформаційно-роз’яснювальну роботу спільно з працівниками  КУ "Центр надання соціальних послуг" Семенівської селищної ради серед  населення, особливо вікової категорії 60+.

Начальник відділу земельних відносин Семенівської селищної ради Григорій Шквир розповів, що спеціалісти відділу проаналізували інформацію щодо власників земельних ділянок для подальшої звітності та нарахування податку за користування земельними ділянками.  

Усі керівники управлінь, відділів, служб та секторів доповіли про ситуацію на підпорядкованих ділянках роботи та озвучили найнагальніші  питання. Зокрема, піднімалися питання, які стосуються житлово-комунального господарства, галузі освіти, медицини, соціального захисту.

За результатами наради селищним головою було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів  на поточний тиждень.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора