Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

З 8 лютого здобувачі освіти 1-11 класів закладів загальної середньої освіти Семенівської селищної ради переводяться на дистанційну форму навчання

Дата: 07.02.2022 15:40
Кількість переглядів: 239

Фото без опису   7 лютого відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Семенівської селищної ради, яке провела селищий голова Людмила Милашевич.

Приводом стала необхідність прийняття термінового рішення про переведення дітей молодших, середніх та старших класів на дистанційну форму навчання у зв’язку зі стрімким збільшенням рівня захворюваності населення Семенівської територіальної громади, у тому числі серед учнів та вчителів, на гострі респіраторні захворювання та респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Як наголосив т.в.о. начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Сергій Вайло станом на 07 лютого у закладах загальної середньої освіти Семенівської селищної ради 315 здобувачів освіти відсутні в зв’язку з хворобою, 23 педагогічні працівники перебувають на лікарняних.

Обговоривши такий стан справ, комісія прийняла наступне рішення.

Від завтра здобувачі освіти 1-11 класів закладів загальної середньої освіти Семенівської селищної ради переводяться на дистанційну форму навчання, яке триватиме включно до 18 лютого 2022 року. Це стосується і вихованців закладів дошкільної освіти. Однак в цих закладах дистанційна форма триватиме до 11 лютого п.р.

Отож, з 08 лютого 2022 року заклади загальної середньої освіти Семенівської територіальної громади всіх типів і форм власності мають забезпечити якісну організацію освітнього процесу за дистанційною формою навчання для здобувачів освіти 1-11 класів.

Тож сподіваємося, що дистанційне навчання дозволить розірвати ланцюжок поширення інфекції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора