A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відвідано сім'ї, які потребують соціальної підтримки

Дата: 09.02.2022 08:05
Кількість переглядів: 258

Фото без опису7 лютого, за участі  заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної радипрацівників служби у справах дітей  та  центру  надання соціальних послуг відвідано сім’ї, які потребують соціальної підтримки в селах Крива Руда і Степанівка.

 Комісією обстежені умов проживання, розвитку та виховання дитини-сироти, що виховується  у  сім’ї  опікуна. Дитині у ході розмови зауважено  на дотриманні правил та норм поведінки у навчальному закладі та громадських місцях. З опікуном проведена бесіда  щодо профілактики негативних проявів, які виникають у підлітковому віці серед дітей, наголошено на посиленому контролі  щодо  збереження життя та здоров’я підопічного.

Під час обстежень умов проживання дітей у родині, було виявлено факт перебування дорослих у стані, схожому на алкогольне сп’яніння. З метою недопущення негативних наслідків дітей влаштовано до лікувального закладу.

Також, здійснено перевірку інформації стосовно невиконання батьківських обов’язків щодо дитини за заявою, що надійшла до Семенівської селищної ради. З батьками дитини проведена бесіда та надані роз’яснення.  

Служба у справах дітей 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора