A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Працівники служби у справах дітей  здійснили виїзд в  с. Степанівка, с. Крива Руда

Дата: 15.02.2022 15:35
Кількість переглядів: 338

Фото без описуЗ метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання та виховання дітей, що проживають у  сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах, сьогодні, 15 лютого, працівниками служби у справах дітей  здійснено виїзд в  с. Степанівка, с. Крива Руда.

Під час візиту перевірено стан виконання попередньо наданих рекомендацій сім’ям щодо створення належних умов для проживання, розвитку та виховання дітей. З батьками проведено профілактичні та мотиваційні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних умов проживання та підтримання порядку в житловому приміщенні, ведення здорового способу життя, недопущення випадків фізичного, психологічного та економічного насильства по відношенню до власних дітей,  контролю за ними під час проведення вільного часу, надані роз’яснення. Особлива увага зверталась на задоволення  потреб дітей, безпечні умови їх проживання, забезпечення сімей твердим паливом.

Батьки попереджені про необхідність створення належних умов для проживання дітей та про відповідальність у разі ухилення від виконання батьківських обов’язків.

Служба у справах дітей селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора