Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Увага! Дистанційне навчання продовжено до 25 лютого!

Дата: 18.02.2022 11:54
Кількість переглядів: 362

 

Фото без описуСьогодні  у Семенівській  селищній раді  відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій під головуванням  селищного голови Людмили Милашевич.

Розглянули питання: про стан захворюваності в закладах освіти  Семенівської селищної ради, пов’язаної з поширенням респіраторних хвороб та гострої респіраторної хвороби COVID -19; про прогноз весняної повені в 2022 році; про хід виконання заходів щодо приведення захисних споруд в належний стан; про стан безпеки на автомобільних шляхах територіальної громади та заходи  щодо його покращення.

На засіданні зазначалося, що епідеміологічна ситуація  у громаді продовжує залишатися складною. Це стосується не лише коронавірусної хвороби, але й ГРВІ. Значну частину хворих складають діти. Обговорили  ситуацію з захворюваності серед школярів.

 Комісія прийняла рішення, що здобувачі освіти 1-11 класів закладів загальної середньої освіти Семенівської селищної ради та вихованці закладів дошкільної освіти продовжують навчатися  за дистанційною формою навчання  до 25 лютого 2022 року.

На сьогодні  вакцину від COVID -19 в Семенівській територіальній громаді отримали 6278 осіб. Всього проведено 12641 щеплення від гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Всі  інші питання порядку денного було  детально обговорено та узгоджено,  після чого прийнято відповідні рішення.

Всі члени комісії наполягали на неухильному дотриманні карантинних вимог, які стосуються роботи  установ та організацій.

Крім цього, комісія ТЕБ і НС  звертається до громадян  про необхідність  виконання вимог  та рекомендацій МОЗу, щодо дотримання карантинних заходів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора