Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Пам’яті Щербини Віктора Михайловича: минає дев'ять днів...

Дата: 15.03.2022 13:47
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

З сумом і болем сприйняли ми звістку про смерть Щербини Віктора Михайловича, який багато років свого трудового життя віддав роботі на різних ділянках органів державної влади та місцевого самоврядування колишнього Семенівського району.

Був справжнім високопрофесійним спеціалістом, ініціативним, вимогливим до себе та підлеглих, завжди міг об’єктивно проаналізувати ситуацію, відстояти власну думку.

Порядність, принциповість, аналітичний склад характеру допомагали йому свого часу робити гідний внесок в координацію роботи комплексу місцевих виробничих потужностей, промислової та соціальної інфраструктури, продуктивно комунікувати з керівниками різних рівнів та населенням, особливо в складні стартові роки незалежності нашої держави.  

Віктор Михайлович віддано працював задля розвитку рідного краю, де народився 22 липня 1941 року в селі Вільне, а потім розпочав трудову діяльність у Веселоподільському бурякорадгоспі. 2001 року пішов на заслужений відпочинок…

І ось такий гіркий збіг: прийшовши в цей світ під вибухи Другої світової, завершив земний шлях в час жорстокої, безглуздої, невиправданої війни росії проти українського народу…

Висловлюємо щирі співчуття з приводу непоправного горя дружині, доньці, всім рідним та близьким покійного.

Світла пам’ять! Царство Небесне!

 

Селищний голова Людмила Милашевич,

депутатський корпус та виконавчий комітет селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора