Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Коротко про ситуацію в Семенівській громаді

Дата: 16.03.2022 09:16
Кількість переглядів: 184

Фото без опису     Триває 21 доба протистояння українського народу російському воєнному вторгненню.

Станом на ранок 16 березня ситуація в Семенівській громаді  контрольована.

Шановна громадо!

 Вкотре закликаємо вас не нехтувати сигналами оповіщення про небезпеку. Адже ворог веде досить жорстоку і підступну війну, ударам з повітря піддаються як об’єкти інфраструктури, так і житлові забудови. Тому будьте обачними і бережіть своє життя!

Наразі повідомлення про повітряну тривогу ви можете отримати підписавшись  на наступні телеграм-канали:

https://t.me/dsns_poltava_syrena - офіційна інформація про повітряні тривоги в Полтавській області від ДСНС;

https://t.me/DMYTROLUNIN - офіційний канал начальника Полтавської обласної військової адміністрації Дмитра Луніна.

На сьогодні продовжується робота над створенням продуктових запасів, медикаментів, одягу, засобів гігієни тощо.

Протягом останніх днів до нашої громади переїхало чимало людей, які вимушено покидають власні домівки, рятуючи життя. Станом на 16 березня у  Семенівську громаду прибуло  772 переселенці, з них   228  дітей.  Люди  продовжують прибувати. Більшість із них приїхали без нічого.

Тому вкотре закликаємо всіх небайдужих, хто готовий надати цим людям прилисток телефонувати до виконавчого комітету Семенівської селищної ради  за телефоном - 097-92-00-509;

У заклад загальної середньої освіти Семенівської територіальної громади відновлено освітній процес за дистанційною формою навчання. Станом на 15 березня 145 дітей із числа внутрішньо переміщених осіб — це діти шкільного віку. У ЗЗСО Семенівської селищної ради за дистанційною формою навчання  навчається 51 дитина.

Повідомляємо! Для забезпечення охоплення навчанням для здобуття повної загальної освіти дітей із числа внутрішньо переміщених осіб, просимо батьків або осіб, які їх заміняють, звертатися у заклади загальної середньої освіти за місцем проживання. Або  за телефонами: 099-71-90-934 — начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Наталія Миколаївна Петухова; 066-89-00-467 — спеціаліст I – ої категорії відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Лариса Андріївна Гаркава.

Шановні жителі громади! Все буде добре! Зберігайте спокій, довіряйте офіційним джерелам інформації. Разом ми сильні!!!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора