Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Коротко про ситуацію в громаді на ранок 17 березня 2022 року

Дата: 17.03.2022 08:54
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

Коротко про ситуацію в громаді на ранок 17 березня 2022 року

Триває 22-й день повномасштабного вторгнення.
Ситуація в громаді стабільна та контрольована. Оперативний штаб, селищний голова працюють в посиленому режимі.

СФЕРА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ. Усі сфери життєдіяльності населених пунктів громади діють безперебійно.

ОСВІТА. У заклад загальної середньої освіти Семенівської територіальної громади відновлено освітній процес за дистанційною формою навчання. Для забезпечення охоплення навчанням для здобуття повної загальної освіти дітей із числа внутрішньо переміщених осіб, просимо батьків або осіб, які їх заміняють, звертатися у заклади загальної середньої освіти за місцем проживання. Або за телефонами: 099-71-90-934 — начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Наталія Миколаївна Петухова; 066-89-00-467 — спеціаліст I – ої категорії відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Лариса Андріївна Гаркава.

ОХОРОНА ТЕРИТОРІЇ. Охорона громадського порядку в громаді здійснюється цілодобово.

МЕДИЧНА ДОПОМОГА. Жителям громади надається у штатному режимі. Медичні працівники КП «Семенівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради та КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради завжди готові надати всім переселенцям медичну допомогу на час вашого перебування у нашій громаді.
КП «Семенівська лікарня» Семенівської селищної ради та Оболонської сільської ради знаходиться за адресою: смт Семенівка, вул. Шевченка,78.
Поліклінічне відділення працює з 08.00 до 17.00 год без перерви на обід з понеділка по п’ятницю.
Субота: з 08.00 до 13.00 год, неділя – вихідний.
Стаціонарне відділення працює цілодобово.
Контактні телефони: 91-0-33, 91-2-26
Перелік аптек, де можна отримати інсулін на території Семенівської громади:
Аптека 911 — смт Семенівка, вул. Незалежності, 52а
ТОВ «Фармація Полтавщини» — смт Семенівка, вул. Шевченка, 78а

ПЕРЕСЕЛЕНЦІ. Виконавчий комітет селищної ради продовжує реєструвати людей, що масово евакуюються. Станом на ранок 17 березня у Семенівську громаду прибуло 789 переселенців, з них 233 дитини.

ПРОДОВОЛЬЧА СФЕРА. БІЗНЕС. Вкотре звертаємося до підприємців торговельних мереж громади про заборону на підвищення цін. Ціни повинні залишатися на рівні цін, що були встановлені станом на 23 лютого 2022 року. Заклади торгівлі працюють, основні види товарів в наявності. Поповнення асортименту за можливості відбувається регулярно. Термінали у магазинах працюють постійно.

ПСИХОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА. Ми намагаємося надати психологічну та іншу допомогу всім, хто приїхав на територію нашої громади, акумулюємо ресурси. Тому просимо бути толерантними та вдячними за допомогу. Ми всі повинні згуртувати зусилля для безпеки та спокою в громаді, а також підтримувати наших воїнів! Телефон психологічної підтримки — 050-736-0121 з 8.00 до 17.00 год вам може бути надана психологічна підтримка з метою опанування тривоги та отримання порад, які допоможуть впоратися з кризовою ситуацією.

БЕЗПЕКА. Нагадуємо комендантська година розпочинається з 20.00 до 06.00 год. У цей час заборонено з’являтися на вулицях селища та населених пунктів громади.
Наголошуємо на необхідності бути пильними й відповідальними. У разі, якщо ви бачите підозрілих осіб, які цікавляться нашою інфраструктурою, розташуванням промислових підприємств чи ведуть фото або відеознімання – негайно повідомляйте в поліцію за телефоном 102. Так само повідомляйте про помічені вами літальні апарати (дрони).

Вкотре закликаємо вас не нехтувати сигналами сповіщення про небезпеку. Відразу необхідно іти в укриття. Не панікуймо, зберігаймо спокій, підтримуймо один одного. Говоріть своїм близьким теплі слова.

Ми переможемо! Все буде Україна!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора