Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітаємо з професійним святом — Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 18.03.2022 11:48
Кількість переглядів: 1228

Фото без опису    20 березня —День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

КП «Комунальник» Семенівської селищної ради є  підприємством критичної інфраструктури та робить все можливе для надання повного спектра послуг жителям громади. А це водопостачання, водовідведення, вивезення твердих побутових відходів.

Працівники КП «Комунальник» на чолі з директором Олександром Сурковим дбають про благоустрій і чистоту селища та сіл громади.

У період воєнного часу комунальники продовжують виконувати свою роботу. На сьогодні в колективі КП «Комунальник» працює   36   працівників.

Тож напередодні свого професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке припадає на неділю 20 березня, закликаємо жителів громади з розумінням і повагою поставитися до працівників, які забезпечують нам звичні побутові блага. Звертаємося до всіх користувачів  централізованого водопостачання та водовідведення, вивезення твердих побутових відходів, щомісяця своєчасно оплачувати послуги за цими показниками та встановленими тарифами.

      Від  селищного голови, селищної  ради, її виконавчого комітету, кожного жителя  нашої громади прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

У нелегкий час, коли наш край разом з усією Україною протистоїть ворожій агресії, дякуємо кожному за відповідальне ставлення до своїх обов’язків, копітку, але вкрай необхідну роботу, яку ви виконуєте щодня на благо людей!

      Своєю працею ви забезпечуєте життєдіяльність громади, створюєте належні умови для його жителів, невтомно піклуєтесь та дбаєте, щоб охайними та квітучими були наші парки й алеї, вулиці, дитячі майданчики та дороги. Попри нинішні  негаразди й труднощі, працівники галузі докладають усіх зусиль, щоб  благоустрій був  забезпечений.

За це вам – щира вдячність і пошана  від людей.

      У переддень  свята, зичимо вам і вашим родинам миру, добра, благополуччя, міцного здоров’я, успіхів в нелегкій, але такій потрібній людям справі.Зі святом вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора