Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чергове засідання виконкому: забезпечення життєдіяльності громади в умовах воєнного стану

Дата: 18.03.2022 13:25
Кількість переглядів: 380

Фото без опису

В цей надскладний для держави час селищна рада працює в напруженому режимі для забезпечення життєдіяльності громади та оперативного реагування на виклики, зумовлені цинічним, брутальним, жорстоким вторгненням російського агресора в Україну.

Ситуація стабільно контрольована, злагоджено працюють всі служби, на належному рівні взаємодія структурних підрозділів; незважаючи на непередбачуваність розвитку подій, чітко окреслюються плани подальшої діяльності ради та її органів.

Тож 18 березня селищний голова Людмила Милашевич провела чергове засідання виконавчого комітету Семенівської селищної ради, яке розпочалось долученням до загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії росії проти України.

На  засіданні виконкому  обговорено питання:

  • Про підготовку до проведення двомісячника по озелененню та благоустрою території Семенівської селищної територіальної громади у 2022 році;
  • Про затвердження акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню;
  • Про роботу з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах.

З усіх  розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

У ході засідання Людмила Милашевич звернула увагу на підвищення особистої відповідальності кожного жителя. В той час, коли одні з власної ініціативи добрими справами підтримують наших захисників, фіксуються  окремі випадки  правопорушень, які є недопустимими в умовах воєнного часу і за що винуватцям неодмінно доведеться понести покарання.

Також  очільниця  громади наголосила на необхідності  надання  внутрішньо переміщеним особам конкретної допомоги, якої вони потребують, подякувала всім за витримку і розуміння, закликала до тісної співпраці з твердою  вірою в нашу перемогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора