A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Подати заявку про пошкоджене майно під час війни відтепер можна у ЦНАП

Дата: 19.04.2022 15:01
Кількість переглядів: 308

Подати заявку про пошкоджене майно під час війни відтепер можна у ЦНАП

Нещодавно послуга «Подання інформаційного повідомлення про пошкоджене та знищене нерухоме майно внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації» (далі – «Пошкоджене майно») запрацювала в застосунку Дія і вже подано понад 90 тисяч заяв. Відсьогодні, 19 квітня 2022 року, повідомити про пошкоджене через російську агресію майно можна також і у Центрі надання адміністративних послуг Семенівської селищної ради.

Це потрібно, щоб зібрати інформацію про пошкоджену чи зруйновану нерухомість. Держава зробить усе, щоб відбудувати кожну квартиру та кожен будинок після перемоги.

Про яке майно можна повідомити?

???? приватні будинки (садибні, дачні та садові);

???? квартири;

???? інші житлові приміщення.

Для подачі заяви вам потрібно надати інформацію про об?єкт, дату та фото чи відео пошкоджень.

Послуга реалізовується Мінцифрою за підтримки проєкту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» та Офісу ефективного регулювання BRDO.

Нагадуємо, що Центрнадання адміністративних послуг Семенівської селищної ради працює за адресою смт. Семенівка, вулиця Незалежності, 44, к.101 з понеділка по четвер з 08:00 до 17:00 (прийом громадян до 16:00) та у п’ятницю з08:00 до 16:00 (прийом громадян до 15:00), без перерви.

Додаткова інформація за телефоном +380979200509 або електронною адресою cnap-semenivka-sr@ukr.net

Послуга «Пошкоджене майно»  — це перший крок для оцінки реальних збитків та початку компенсації. Переможемо й відбудуємо!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора