A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Благодійний фонд «Карітас Полтава» підтримує переселенців. Вчора приймали внутрішньо переміщених осіб у Семенівській  громаді

Дата: 23.06.2022 10:33
Кількість переглядів: 432

Фото без описуВчора, 22 червня, представники Благодійного фонду «Карітас-Полтава» приймали внутрішньо переміщених осіб у Семенівській  громаді, щоб провести реєстрацію на програму грошової підтримки тим, хто постраждав від повномасштабної війни росії в Україні.

Таку  грошову допомогу  отримають вразливі верстви, які відповідають одному або кільком із наступних критеріїв: люди з інвалідністю, самотні люди поважного віку (60 років і старше), багатодітні сім’ї (3 дитини і більше), одинокі батьки/опікуни (які проживають разом з дітьми), вагітні/годуючі матері (діти до 2 років), важкохворі.
Сума грошової виплати на одну особу становитиме 6 660 грн.

 «Ми вдячні Полтавській обласні раді та Благодійному фонду «Карітас Полтава» за те, що надаєте громадам можливість відчути себе захищеними. Дуже важливо,  що громадяни не залишилися наодинці зі своєю бідою. Ця програма є вагомою грошовою допомогою. У цей надскладний час важливо  допомоги тим, хто найбільше цього потребує», - зазначає селищний голова Людмила Милашевич.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора