A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулося засідання робочої групи

Дата: 22.08.2022 16:39
Кількість переглядів: 342

Відкрити світлину Сьогодні, 22 серпня, відбулося засідання робочої групи. Передувало зібранню дві попередні наради. На обговорення винесено питання про початок проведення оптимізації мережі закладів освіти Семенівської селищної ради.

В обговоренні взяли участь селищний голова Людмила Милашевич, заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Семенівської селищної ради Світлана Неіленко та Сергій Чинчик, начальник фінансового управління Світлана Палій, юрист відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Альона Вигівська та члени робочої групи.

Відкрити світлинуСелищний голова зазначила, на сьогодні в Україні відбувається активний процес системної трансформації освітньої сфери для забезпечення нової якості освіти на всіх рівнях. Реформа вимагає запровадження нової структури української школи та приведення до відповідності з законодавством мережі закладів загальної середньої освіти.

Передбачається, що трансформація мережі закладів загальної середньої освіти відбуватиметься поетапно, шляхом реорганізації закладів, що здійснюють освітню діяльність одночасно на всіх рівнях повної загальної середньої освіти, в гімназії зі структурним підрозділом «початкова школа» та ліцей як окрема юридична особа.

Відкрити світлинуЗа впровадження змін у освітній галузі висловилася депутат Семенівської селищної ради Тетяна Тарапунець. Не слід боятися змін, адже зміни не відворотні. Ми повинні думати про якісну освіту – звернувся до присутніх Тетяна Григорівна.

Профільний заступник Світлана Неіленко зазначила, що зміни покликані передусім забезпечити якісну освіту дітей, їх запити та потреби, а педагогічні колективи мають вдосконалювати свої підходи у цьому процесі.

На сам кінець селищний голова зазначила, що на черговій сесії буде винесено питання про початок проведення оптимізації мережі закладів освіти Семенівської селищної ради. Рішення має бути впроваджено на місцевому рівні відповідно до вимог чинного законодавства України в рамках державного реформування галузі освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора