A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Сергій Данилевський

Дата: 19.09.2022 14:58
Кількість переглядів: 311

 

Семенівщина знову на колінах:

прощання із земляком Сергієм Данилевським, який загинув на Донеччині

19 вересня в с-щі Семенівка на центральній площі адмінбудинку відбулося прощання із Героєм-земляком, військовослужбовцем, уродженцем с. Крива Руда Сергієм Данилевським, який загинув поблизу міста Покровськ Донецької області під час виконання службових обов’язків.

Провести в останню путь захисника України прийшли представники влади, рідні, друзі та мешканці громади. Присутні, схиливши голови у скорботі, зустріли воїна на колінах.

Коротка біографічна довідка:

Сергій Павлович Данилевський народився 30 листопада 1985 року. Навчався у Криворудській загальноосвітній школі. Після її закінчення перебував на строковій військовій службі у Збройних силах України.

Із 2005 року сумлінно працював у комунальній службі міста Кременчук. У 2007 році одружився, незабаром у молодій родині народився син. Із 2014 року і до жовтня 2016 року проходив військову службу на Сході України, має статус учасника бойових дій.

У грудні 2016 року розпочав контрактну службу у військовій частині міста Кременчук, яка тривала до кінця 2018 року. Із березня 2022 року обороняв незалежність України. Трагічно обірвалося життя Сергія 11 вересня 2022 року. Йому було лише 36 років. У чоловіка залишилися дружина, син, батько, мати та брат, який також самовіддано захищає Україну на Донеччині.

Схиляємо голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Сергія, який віддав своє життя за Україну і за кожного з нас!

Щирі співчуття родині та близьким. Нехай Господь допоможе пережити біль гіркої, непоправної втрати. Вічна, світла пам’ять та безмежна шана полеглому Герою!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора