A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Важливо ‼ Дотримуймося порад зниження навантаження на електромережі

Дата: 10.11.2022 08:16
Кількість переглядів: 195

Важливо ‼ Дотримуймося порад зниження навантаження на електромережі

 

Ударами по енергосистемі України, які завдано внаслідок збройної агерсії рф по території України, було зруйновано 30% українських електростанцій, що спричинило масові відключення світла. При цьому, близько 40% загальної інфраструктури та генеруючих потужностей енергетичної системи України серйозно пошкоджено. Означене змусило до введення додаткових невідкладних системних заходів, спрямованих на економне використання електроенергії, не тільки підприємствами та установами, але і кожним домогосподарством.

Звертаємо увагу жителів громади на необхідності зменшити використання електроенергії у власних оселях та з розумінням віднестися до ситуації, що склалася.

Шановні підприємці, звертаємо увагу на необхідності вимкнення підсвіток вивісок та іншого додаткового освітлення в магазинах, кав‘ярнях тощо. 

Наголошуємо на необхідності максимального зменшення використання електроенергії в місцях загального користування багатоквартирних будинків.

При цьому, необхідно звернути увагу на використання такої можливості економії для багатоквартирних будинків та для кожного домогосподарства:

  1.  встановлення енергозберігаючих ламп, які працюють у 5-8 разів довше, ніж лампи розжарювання та в рази економніші при забезпеченні аналогічної освітленості;
  2.  встановлення світлорегуляторів і датчиків, які автоматично вмикають і вимикають освітлення при появі людини.
  3.  дотримання порад та рекомендацій енергетиків щодо заощаджувальних заходів та режиму економії електроенергії.

Всі разом тримаємо енергетичний фронт!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора