A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

5 грудня у всьому світі відзначають День волонтера

Дата: 05.12.2022 16:23
Кількість переглядів: 90

5 грудня у всьому світі відзначають День волонтера

Міжнародний день волонтера — свято кожного, хто допомагає людям і робить це за покликом серця, не чекаючи подяк, нагород чи визнання.

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації, коли порушено територіальну цілісність, йде війна, Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання – це запорука успіху.

Дуже приємно, що жителіСеменівської  громади  не залишаються осторонь проблем нашої держави: це прості люди, учні, працівники та пенсіонери. Нині кожен житель громади вніс хоча б часточку себе, своєї душі і праці у спільну мету – допомогу нашим бійцям.

З цієї нагоди висловлюємо щиру вдячність усім людям доброї волі, які віддані шляхетній та безкорисливій справі і щодня жертвують частинку себе важливим справам та турботі про потребуючих людей.

Бажаємо усім волонтерам міцного здоров’я, добробуту, наснаги на добрі справи, родинного затишку і тепла, миру та благополуччя. Нехай Ваш кожен шляхетний волонтерський вчинок спонукає до дії інших громадян.

 

З повагою селищний голова                          Людмила МИЛАШЕВИЧФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора