A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Олександр Сизьоненко

Дата: 07.03.2023 15:24
Кількість переглядів: 126

Семенівщина попрощалася зі ще одним Героєм — Олександром Володимировичем Сизьоненком
 
Народився чоловік 3 серпня 1982 року в селі Заїчинці. У 1999 році закінчив місцеву школу. Військову строкову службу проходив з 2000 по 2002 рр. у ВІ ВВ МВС України. За час служби здобув звання старший сержант, неодноразово був відзначений подяками за хорошу службу.
У 2004 р. закінчив Київську Національну Академію внутрішніх справ, здобув спеціальність юриста.
Після армії працював у Полтавському відділі Державної виконавчої служби. Паралельно продовжував навчання. Потім працював приватним юристом, мав 17 років юридичного стажу.
З 28 листопада 2019 р. по 22 липня 2020 р. брав участь у бойових діях (здійсненні заходів із забезпечення оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації в Донецькій та Луганській областях).
3 25 лютого 2022 року був призваний до Збройних сил України на військову службу головним сержантом комендантської роти ВЧ А7044 116 бригади ТрО. Олександр Володимирович проводив навчання зі стрільб, був інструктором, готував особовий склад до оборони. З початку війни виконував бойові завдання, обороняючи Харківську область.
З 20 червня 2022 р. був командиром зенітно-ракетного відділення, зенітного ракетно-артилерійського взводу. 3 липня 2022 р. нагороджений грамотою за зразкову дисципліну, взірцевість у військовій службі під час російсько-української війни та з нагоди Дня Військ Протиповітряної оборони України!
Олександр був чуйним, добрим, щедрим, завжди приходив на допомогу.
На початку 2023 року військовослужбовець отримав важкі поранення, які, на жаль, виявилися несумісні з життям. Без батька залишився 13-річний син Денис.
Схиляємо голови перед подвигом нашого земляка. У цей важкий час приносимо щирі співчуття сім'ї та рідним, розділяємо Ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести родинне горе. Царство Небесне... Герої не вмирають!
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора