A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Семенівському НВК №1 ім. М.М. Хорунжого презентували книгу про Голодомор

Дата: 14.11.2017 17:04
Кількість переглядів: 685

Фото без опису14 листопада для учнів старших класів та педагогічного колективу Семенівського НВК №1 була організована літературно-публіцистична зустріч із доктором історичних наук, професором, представницею всесвітньовідомої наукової школи істориків-аграрників Ганною Капустян.

Зауважимо, що ця жінка 5 днів тому склала повноваження депутата Кременчуцької районної ради. Свободівка посіла перше місце у своєму окрузі на виборах до ради Новогалещинської селищної територіальної громади. Відтепер обов'язки депутата вона буде виконувати у цьому органі місцевого самоврядування.
Ганна Тимофіївна завітала до Семенівки на запрошення своєї колеги-однопартійця від ВО "Свободи", депутата Семенівської районної ради, Лариси Даценко. Організацією заходу опікувалася бібліотекар Семенівського НВК №1 Валентина Вовк.
Протягом 45 хвилин пані Ганна розповідала про свою фундаментальну працю "Пам`ять 33-го кличе молодих: сповіді свідків і слово історика", за яку вона була удостоєна почесної нагороди - "Ордена княгині Ольги". 
Відзначимо, що в книзі про Голодомор є окремі сторінки, присвячені історії цієї жахливої трагедії на території Семенівщини.

 

 

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Фото та матеріалГолос Громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора