A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Завершився районний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»

Дата: 05.12.2017 17:09
Кількість переглядів: 664

Фото без опису1 грудня на базі нашого НВК №2 відбувся районний конкурс «Учитель року – 2018»

Цьогоріч конкурс «Учитель року» проводиться у чотирьох номінаціях: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика», «Фізична культура». Для участі в І (районному) турі зареєструвалися 10 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти району. Учасниками заключного етапу, який відбувся 1 грудня на базі Семенівського НВК № 2, стали вчителі-професіонали, творчі, відкриті до нових знань, готові долучитися до реформування освіти, стати провідниками змін "Нової української школи". 
У ході конкурсних змагань учасники презентували власний педагогічний досвід, провели відкриті уроки, виконали практичну роботу з фаху, методики викладання навчальних предметів, психології та педагогіки, провели майстер-класи «Я роблю це так».
Переможцем районного туру в номінації «Фізична культура» стала Марина Фроленкова (учитель фізичної культури Семенівського НВК № 2), а в номінації «Українська мова та література» – Раїса Зеленець (учитель української мови та літератури Оболонської ЗОШ І-ІІІ ст.). Переможці та лауреати конкурсу нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Семенівськолї РДА та цінними подарунками.
Учасників конкурсу привітали начальник відділу освіти, молоді та спорту Семенівської РДА Людмила Лопата та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Семенівської селищної ради Наталія Петухова.

Полупан Г. Л., зав. Семенівським РМК

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото та матеріалsemosvita-pl.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора