A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

До Семенівки завітали гості з Первозванівської об’єднаної територіальної громади Чутівського району Полтавської області,

Дата: 27.02.2018 17:27
Кількість переглядів: 729

Фото без описуСьогодні для ознайомлення з досвідом роботи Семенівського НВК № 2 (директор Л. М. Шудря) до Семенівки завітали представники освіти, місцевого самоврядування та учні 10- 11 класі Первозванівської об’єднаної територіальної громади Чутівського району Полтавської області, та депутат Полтавської обласної ради О. І. Порохня.

Гостям розповіли про художньо- естетичне навчання вихованців, та показали експозиції створені учнями даного навчального закладу, що відвідують гурток декоративно- прикладного мистецтва (керівник вчитель вищої категорії- методист Л. А. Кузуб) та студію образотворчого мистецтва “Золота палітра” (керівник вчитель вищої категорії- методист Ж. О. Романенко).

Перед відїздом селищний голова Л. П. Милашевич провела екскурсію до майбутньої комунальної установи  будинку для одиноких людей похилого віку, відкриття якого заплановане найближчим часом.

Всі були вражені побачиним, про що свідчила величезна кількість запитань, як від освітян та учнів, так і від представників місцевого самоврядування.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора