A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання селищного голови з Великоднем

Дата: 30.04.2016 17:51
Кількість переглядів: 824

 Шановні жителі селища Семенівка!

 

       Нинішнього року цей Великий день світлого христового Воскресіння приходить до нас в неділю, 1 травня, коли природа вже торжествує своїм біло - пінним цвітінням садів, а сонце не просто грає, а й дарує тепло.

Торжествує у великий день і природа, і людина. Бо це найбільше християнське свято року. Воно святкується урочисто і дарує людям радість, надію, любов, віру. Адже Воскресіння Христове утверджує, що життя людське не обривається, як нитка, нас чекає життя вічне. Ісус Христос своїм воскресінням довів це.

Ранком на Великдень, перед тим, як має сходити сонце, наші предки відчиняли усі віконниці і відслоняли фіранки на вікнах, знімали з підвіконня зайві предмети, щоб ніщо не могло б не пропустити до хати чародійного проміння великоднього сонця з неба, що за народним віруванням проносить у дім щастя і здоров’я.

Нехай же вони разом з радістю завітають і у ваші оселі!

Цей Великий день увійшов у наші душі з дитинства своїми величністю і торжеством. Великдень - свято духовного очищення та оновлення, яке сповнює наші серця непохитною вірою у всепереможність добра, світла та надії.

Це свято дає нам усім нагоду ще раз зіставити наші думки, почуття, дії, переконання з вічними християнськими чеснотами й цінностями, пересвідчитися, чи все правильно ми чинимо по відношенню до близьких своїх.

Нехай же поміж нами завжди живуть мир, взаєморозуміння, злагода і справедливість. Бажаю зміцнити дух і тіло на добрі справи, відсвяткувати з Богом у серці, приймати бажаних гостей за щедрим і хлібосольним столом. Нехай Пасхальні дзвони дійдуть до кожного серця і подарують нові надії та сподівання на мир і щастя, стабільність і добробут.

Нехай усі ми будемо сповнені миром, надією та любов’ю!

Благополуччя, добра, здоров’я, достатку кожній родині, а нашому селищу і рідній державі - миру, економічного зростання і Божого благословення на довгі та щасливі роки!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! З Пасхою будьмо здорові!

 

Щиро Ваша Милашевич Людмила Павлівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора