Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

ПЕРШІСТЬ З ВОЛЕЙБОЛУ 2017

Дата: 01.03.2017 18:05
Кількість переглядів: 694

Фото без опису25 лютого на базі Семнівського НВК №1 ім. М. М. Хорунжого відділом освіти, молоді та спорту РДА та Семенівською РО ВФСТ «Колос» була проведена першість Семенівського району з волейболу серед чоловіків

У змаганнях узяли участь 7 команд Семенівського району, які були розбиті на дві групи, в групі А виступали «Вікторія» (с. Устимівка), «Оболонь-Іванівка» (с.Оболонь, с. Іванівка) та команда з с. Дем’янівки, в групі В - «Аграрник -1» (с-ще Семенівка), «Аграрник-2» (с-ще Семенівка), «Веселий Поділ-Дослідне» (с.Веселий Поділ) та команда Семенівського НВК №1.

Перед початком змагань з привітальним словом до всіх присутніх звернувся голова Семенівської РДА Федоренко В.І., побажавши командам перемоги, та спортивної поваги один до одного.

Після проведення групового етапу змагань визначилися півфіналісти змагань, по дві кращі команди з кожної групи. Так команда з с.Устимівки зустрілася з волейболістами Веселого Подолу та перемогла з рахунком 2:0 (25:20, 25:16), в другому півфіналі зустрілися «Аграрник-1» та «Оболонь-Іванівка», де перемогу здобули більш досвідчені аграрії 2:0 (25:11, 25:21). В матчі за ІІІ місце волейболісти «В.Поділ-Дослідне» перемогли «Оболонь-Іванівку»  2:0 (25:22, 25:23). А в запеклому фіналі більш молода «Вікторія» перемогла «Аграрник-1» з рахунком 2:1 (25:23, 17:25, 16:14). Таким чином команда «Вікторія» посіла І місце, «Аграрник -1» - ІІ місце, «В.Поділ-Дослідне» - ІІІ місце. Також оргкомітетом змагань були визначені кращі гравці турніру – це Славко Денис (Аграрник-1) та Целуйко Анатолій (Вікторія).

Після закінчення змагань переможці змагань були нагороджені головою Семенівської РО ВФСТ "КОЛОС"  Олександром Пугачовим грамотами, медалями та кубками.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото Голос Громади

                                                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора