A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

Урочисті заходи в селищі Семенівка до 25 річниці Незалежності України

Дата: 29.08.2016 18:24
Кількість переглядів: 857

Здобуття незалежності і суверенітету є найважливішою подією в історії будь-якої країни, будь-якого народу, в житті кожної людини. День Незалежності, без сумніву, – це найвеличніший день і для нашої країни, для молодої української державності. 

23 серпня в селищі Семенівка на центральній площі відбулиля ряд урочистих заходів присвячених Незалежності нашої країни. 

З привітальними словами до громади селища та району звернулися селищний голова Людмила Милашевич, т.в.о.голови райдержадміністрації Микола Недюха та голова районної ради Віктор Юрченко. У свої промовах висловили упевненість у кращому майбутньому нашої молодої держави, якій доводиться переживати важкі часи у період становлення; вдячність захисникам державного суверенітету та усім жителям району, які своєю щоденною працею вносять вклад у розбудову держави та малої Батьківщини – Семенівщини. 

Згодом урочистою ходою учасники заходу пройшли до пам’ятної стели Борцям за свободу та незалежність України та поклали квіти на знак памяті усім, хто боровся за самовизначення українського народу та здобуття незалежності. Хвилиною мовчання вшановано усіх, хто поліг за Батьківщину. 

За вагомий внесок у захист незалежності землякам-учасникам АТО було вручено грамоти райдержадміністрації, районної та селищної ради.

За значні особисті заслуги у становленні незалежності України, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність «Відзнакою Президента України — ювілейною медаллю «25 років незалежності України» нагороджено Жанну Гіріч (начальника управління праці), Віктора Ярового (директора Біляківської ЗОШ), Петра Сліпаченка (директора АФ «Семенівська»).

Для всіх жителів та гостей селища відбувся святковий концерт народних коликтивів селища, а зокрема святкову атмосферу під завісу свята запалили - гурт DK.DANCE із міста Суми.

Тож нехай кожен день життя буде сповнений радістю, новими здобутками, зігрітий теплом і любов'ю, а добрі справи примножують славу України. Нехай і надалі процвітає наш край, наше селище!

  

  

  

  

  

  

        

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора