A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська селищна рада
Полтавська область, Кременчуцький район

На зерносховищі в селищі Семенівка сталася пожежа

Дата: 14.06.2017 12:17
Кількість переглядів: 971

Фото без опису10 червня 2017 року в селищі Семенівка по вул. Незалежності, на підприємстві ТОВ "Кононівський елеватор" Семенівське відділення відбулася пожежа

Першими ліквідовувати пожежу розпочали працівники служби охорони елеватора, але вогонь був уже неконтрольваний. О 15:35 год. до Служби порятунку «101» Семенівського сектору ГУ ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в одному із складів підприємства. За лічині хвилини прибув перший пожежно-рятувальний підрозділ 8-го Державного пожежно-рятувального посту на бородьбу з вогнем, та пожежний автомобіль з Хорольського елеватора. 

Фото - semenivka.adm-pl.gov.ua/

За інформацією районного сектору ДСНС на місці пожежі працювало 5 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 21 чоловік особового складу 8-го, 6-го державних пожежно-рятувальних постів та 15-ї, 20-ї державних пожежно-рятувальних частин, а також 7 одиниць пристосованої техніки. Силами рятувальників, загоряння на площі 3400 кв.м. о 18:45 год. локалізовнао, а о 22:30 ліквідовано. На даний час збитки підприємству та причини загорання складських приміщень, встановлюють спеціальні комісії компанії.

 Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Відео - Анатолій Махно

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора